ÖLÖLÖL

Hejsan
Är hos Linnéa med Melinda & Moa. Linnéa klipper hål i sina vita jeans, Moa kollar i en skolkatalog och melinda sitter på en pall som ett jävla mähä och skriker. Och sen klockan 18.55 tar jag, Linnéa, Melinda, Moa, Danne & Felix bussen till Bettna. Vi ska till min o Melindas bror, chilla där och även sova där.
Hoppas på en lyckad kväll!
Igår:
Igår va jag & Linnéa i brankärr med masssor. Vart en lyckad kväll, men just nu hatar jag Mackan.. Han har gjort sugmärken på hela min fucking hals, det ser fan ut som om jag har blivit rejält jävla misshandlad o:
Runt kvart i 1 gick vi från brandkärr till friskis och tog 20 över 1 bussen hem. Jag och Linnéa klev innanför dörren, och satt oss o käkade direkt. Sen däckade vi direkt typ.

Ska fortsätta dunka musik nu. Ha det bäst, puuusss!
/daniellaeloisehildingson'

Dag 8 - Ett ögonblick

Det ögonblicket jag alltid kommer minnas var den 16/12-10.
Det var då jag fick tillbaka Danne. Dagen innan hade han tagit kontakt med mig. Vi skrev massa på msn. Han frågade ungefär vad jag gjorde och jag svarade att jag grät. Och han ville inte att jag skulle gråta. Men jag började storböla så fort jag såg att han hade skrivit till mig. Och sen började han skriva att jag skulle få en julklapp av honom, och då svarade jag att jag inte ville ha något av honom än han själv. Det va honom jag önskade i julklapp. Och då sa han att det kanske blir så. Ah, men sen nästa dag kom han hem till mig. Vi låg i min säng och pratade. Sen helt plötsligt började vi kyssa varann. Och han sa: Din julklapp från mig är att du får tillbaka mig.
Då kunde jag andas igen. Då kunde jag le igen. Jag kunde känna mig älskad och lycklig.
Ingen fattade hur jävla glad jag blev då, ingen hade en enstaka aning.
Jag vart lyckligast i världen på nytt. Då kändes allt så jävla lätt, att jag hade det perfekta livet.
Jag vart så jävla glad, att jag offrade allt för honom. Jag ville va med honom hela tiden, för jag skulle inte orka förlora honom igen. Jag skulle inte det. Livet skulle bli så jävla ovanligt och mörkt.
Och jag hade rätt, det blev det. Och jag trodde verkligen inte att jag skulle orka mer utan honom, men det gjorde jag. För mina vänners skull.
-Och det sägs att hoppet lämnar människans kropp sist av allt, så jag har kvar hoppet att det blir vi igen. Att jag får känna lycka igen. Att jag får skratta igen, och inte bara låtsas.


Sådär, är fick ni veta om mitt allra lyckligaste ögonblick, jag kommer minnas föralltid & förevigt..

Dag 7 - Min bästa vän.

Ja, man kan man skriva om denna underbara person?
Hon är min bästavän, min syster, min ängel. Finns verkligen ingen som henne! Jag valde henne för hon har aldrig gått bakom ryggen på mig, aldrig sårat mig på nått sätt och heller aldrig ljugit för mig. Det är en riktig bästavän i mina ögon. Den bruden gör en alltid glad, när man är på segt humör. Hon finns alltid när man vill prata, oavsett vad.
Det går seriöst inte att beskriva hur underbar hon är i ord. Det går bara inte!
När jag ser henne där, varje morgonen, vid busshållsplatsen, så blir man så jäkla glad. Hon lyser verkligen upp i det mörkaste rum. Hon är finare än alla stjärnor på himlen, finare än alla blommor i gräser, hon är finare än allt som existerar! När man sjunkit till botten igen, där jag är just nu, så hjälper hon en upp direkt. Så sjukt bra är hon. Jag skulle aldrig såra henne, aldrig gå bakom ryggen på henne, aldrig ljuga för henne. Henne vill man ha kvar i livet, så henne ska jag fan inte förlora. För det är hon som får mig att må bra, hon som gör mig lycklig, hon som får mig att skratta. Jag orkar upp varje morgon för dig, jag lever för dig, jag andas för dig. Du är hela min värld, och om du skulle försvinna, så skulle jag följa med dig. Oavsett vad som händer, så kommer jag alltid finnas för dig. Jag skulle göra allt för att få träffa dig, åka 1000mil bara för dig!
Du är den som äger mitt hjärta, glöm aldrig det!

Vem är bruden? Jo min självaste bästavän, min syster, min ängel:
Linnéa Holmstedt




Dag 5 - Min dag.

Ja, min dag började med att jag vaknade och blev förbannad direkt. Om vad behöver jag inte berätta.. Det ända jag behöver skriva är att jag bor inte hemma längre..
Jag åkte till skolan sen. Hade sv direkt, sen so. Sen va det spanska. Hände lite mer skit efter den lektionen.
Tog gå-hem-lapp efter lunchen, åkte hem och mötte upp Linnéa. Vi gick hem till mig, packade alla mina grejor och stack till henne sen. Så nu har jag bosatt mig här. Helgen skulle ha vart hemme hos mamma, min istället blir det hos olika kompisar. Sen får jag väl flytta till pappa, eller kanske ännu längre bort..
När jag och Linnéa kom hem till henne käkade vi kyckling, sen satte vi oss framför teven. Nu sitter Linnéa och maserar mig. Jag typ orgasm-döööör ! o: Ska börja betala henne asso (misstoooolk)
Sen ska jag till stan och träffa Amanda, och några fler säkert. Sen till rosvalla med Linnéa och träna ska prova på lite!
Sen ska vi köpa godis och mysa lite ( mistooooolk ) framför teven mysigt! Sen slagga hos henne i några veckor ;)

Dag 4 - Vad är kärlek?

Det här blir inte lätt, men ska försöka!
Kärlek.. Ja som sagt, det är ett stort ord. Om jag ska beskriva kärlek så blir det  på det är viset:
- Kärlek. Det är nått underbart. Nått man blir lycklig av, men också nått man blir sårad av oftast. Att vara kär, verkligen kär, det kan man bara vara några få gånger i sitt liv. Högst 3 gånger. Dom som har vart tillsammans med ganska många tror att det alltid är kärlek, men det är fel.. För kärlek betyder att man verkligen älskar nån. Att man skulle göra allt för den person. Att man vill vara med den personen hela tiden, att man saknar den personen hela tiden. Det man säger till personen som man älskar, ska vara 110% äkta. Man ska älska den personen fast det är bråk, för när man är i den sitsen, kärlek, så är det bråk i förhållandet. Om man inte skulle bråka nån gång, så tror inte jag att det skulle vara äkta kärlek. För det bästa som finns är att bråka, och sen förlåta varann. Det gör alltid så man kommer varann närmare. Men om ett bråk leder till att man gör slut, så va det inte äkta kärlek.
Om ni undrar varför jag vet så mycket om detta, är för att jag har vart i den sitsen.
Om det är äkta kärlek, så ska man fortfarande älska personen fast man gjort slut. Man tänker på personen, man saknar personen hela tiden. Tro mig, jag vet..
Man ska kunna gör vad som helst för den man älskar, man ska kunna dö för den.
Vissa tycker det är fel att säga att man skulle kunna dö för den man älskar, men det är sant. Dom som håller med, har upplevt äkta kärlek. Så då märker man vilka som vart med om det och dom som inte har.
Äkta kärlek, det är ett fint ord och bäst av allt: Det är en sån sjukt vacker upplevelse. Det är de bästa som finns. Det är de bästa som hänt mig. Men sen när det tar slut, då hoppas man bara på en sak: Att personen kommer tillbaka till en. Att man får va lyckligast igen, att man får känna sig älskad. Om det nu är äkta kärlek, ska man älska personen tills man dör. Att man fortfarande ska drömma och tänka på personen, fast det tagit flera år och man kanske redan har ny. Äkta kärlek - det är nått jag skulle dö för.

Av: Daniella Hildingson

förlåt, men har aldrig känt mig så ensam o sårad..



Häng med i låten, lyssna och läs texten, så förstår ni kanske :'(
-Allt är sant. Finns fan ingen låt som förklarar mina känslor så bra som denna..

- Moa ÖL Ohlson

ah, rubriken säger allt.

Dag 3 - Mina föräldrar.

Mina föräldrar.. Ja vart ska jag börja igentligen?
Min mamma heter Marie, 46år och bor här i Arnö. Hon har rött hår, verkligen rött. Klädstilen funkar, men hon köper oftast likadana kläder som mig och Melinda. Min mamma är född och uppväxt i Hälsingland. För er som inte vet vart det ligger: Det ligger ungefär 40mil uppåt, i Norrland alltså. Hon kommer från en by som heter Alfta. Hela släkten, jah, på hennes sida då, bor däruppe. Vissa bor i Alfta, vissa bor i Söderhamn, och några bor i Kilafors. Dom är lite utspridda hela släkten. Mamma är den jag har närmast kontakt med. 
Min pappa då. Han heter Hasse, 52år och bor i Harg. Han är målare, och han jobbar varenda dag i veckan. Så han ser man inte så mycket av på dagarna när man är där. Vi bor bara hos pappa varannan helg, alltså hos mamma på vardagarna och sen alltså varannan helg. 
Pappa är härifrån Nyköping. Han har inte så mycket släkt som mamma. Han har sin syster, min faster, uppe i Uppsala. Han hade sin bror, min farbror, i Oxelösund. Men han dog i Augusti 2009. Han fick hjärtinfarkt, och på sjukhuset fick dom inte igång hjärtat igen.. Men vi har kvar våra kusiner där i alla fall, men dom har vi inte träffat på ungefär 3 år tror jag. Han har också sin mamma, min farmor i Oxelösund. Men hon är väldigt sjuk, så hon ligger nog på sjukhus, inte vet jag. Vi hör inte så mycket från henne. 
Vi har mer koll på mammas släkt. Mamma har också sin ena syster nere i Göteborg med man och 2 barn. Det är dom enda som bor därnere. Fråga inte hur dom hamnat där. Min andra moster bor i Kilafors med hennes man och 2 barn. Lite ironiskt sådär. Alla 3 systrarna, Mamma, moster Anna och moster Kia har 2 barn var. Lite kul sådär, men det konstigaste är att det är bara moster Kia som har fött en son. Vi har alltid vart en "flicksläkt" i våran släkt. Det är lite konstigt roligt sådär osido. 
Vad kan jag mer säga? Ah, vårat efternamn, Hildingson, har vi fått från min gammelfarfar. Alltså min mammas pappas pappa. Han hette Hilding Mickelsson, det är därifrån vi fick Hildingson. Kolla in på hans egna sida, tryck bara på namnet. 
Hilding är känd i hela Hälsingland, trots att han är död. 
Så vi har en känd släkt på mammas sida.

Men nu tycker jag att det blev lite för mycket information om släkten i det här inlägget!


Min mamma och moster Anna på bild!


Har tyvärr ingen bild på pappa..


Dag 2 - Min första kärlek

Ja, man kan man skriva?
Min allra första kärlek va inte länge sen. Det va förhållandet jag hade precis för ungefär en vecka sen. Kärlek är ett stort ord. Om man är verkligen kär i nån så ska det va personen man vill spendera sitt liv med, och personen man skulle göra vad som helst för. Och Danne va den personen.
Vi blev tillsammans först 14 oktober, och va tillsammans i ungefär 1 månad och 2 veckor. Sen hade vi uppehåll i ungefär en månad och blev tillsammans igen den 16 december. Vi va tillsammans i exakt en månad, sen dumpade han mig på våran 1-månadsdag, den 16 januari. Alltså ungefär för en vecka sen. Han var verkligen killen jag ville leva ihop med i resten av mitt liv, som jag skulle gjort allt för. Och nu skulle jag göra allt för att få tillbaka honom.
För om man är kär på riktigt så kan man inte släppa den killen på en lång jävla tid. 
Ah, jag behöver väl inte skriva mer. Eftersom ni har redan läst alla texter jag skrivit om han, så ni förstår nog vad jag menar.
Puusss!

@My place

Hejsan
Sitter i soffan och lyssnar på musik. Gick ner till busshållsplatsen nyss och mötte upp Michaelasyster. Nu sitter hon och läser pappret till mina nikotintuggummin. Hon är rädd för att få hjärtinfarkt när hon sover, bara för hon tuggade ett sånt tuggummi och sen rökte. Gullig chey!
Käkade nyss, och nu känns det som om jag ska spy. Det är nått fel på min mage tror jag.
Lyssnar på Pekele-Moments♥ Väcker fina minnen!
Aja, men nu ska jag va lite social med Micha. 
Ha det bäst, puuusss!
/daniellaeloisehildingson'




'


Ommöblerat rum!




gjort den själv.

Dag 1 - Vem är just jag?

- Vet faktiskt inte vart jag ska börja. Men kan börja med en smart mening: Hej, jag heter Daniella Hildingson.
Jag är 13 år, fyller dock 14 den 20 februari. Jag är född här i Nyköping, men min mamma är norrlänning, så det gör mig till "halv-norrlänning" antar jag.
Jag gillar att vara mig själv (personligt), och jag bryr mig faktiskt inte om vad andra tycker om mig. Jag blir lätt arg om det är nån som kallar mig saker, eller kallar mina vänner saker. Jag kan också få utbrott bara sådär, ifall det är någon som retar upp mig. Jag har haft problem i livet sen jag föddes. Med vänner, familj och den så kallade kärleken.
Men det var mycket enklare förut, bara för några år sen. För då var jag verkligen aldrig på stan, sket fullständigt i hur jag klädde mig och hur jag sminkade mig. Jag var liksom bara mig själv (utseendemässigt). Jag hade nästan bara killkompisar, jag klädde mig som killar, jag gillade saker som killar gör. Kanske är därför som jag har väldigt bra kontakt med killar. Jag kan erkänna att jag fortfarande gillar "killsaker". Det är inte så kul att bara va "tjejig" hela tiden. 
Vad mer kan jag skriva..(?) Jah, jag sportade väldigt mycket förut. Har gått på massa olika sporter. Fotboll, handboll, friidrott, innebandy, basket, simning och ridning (om man nu kallar det för en sport?). Har även gått på dans när jag var liten.
Det känns ganska konstigt att skriva om sig själv,
Så ni får personbeskrivning av dom som betyder mest, mina vänner:

Danne Snygg: snäll, gullig, söt

Elin Israelsson: du är sprallig, gullig, snäll

Lina Nevala: du är snäll och rolig och finns för en när man behöver någon att snacka med <3

Moa öl Ohlson: du är som min lillasyster, så det finns mycket att säga. du visar vad du tycker och känner, om du tycker någon ser förjävlig ut så säger du det. du bryr dig mer om dina vänner än dig själv, vilket inte är så bra alla gånger. jag älskar dig.

Ebba Djurgården Söderholm: Du är underbar, totalt awesome, om jag skulle ringa dig mitt i natten skulle du lyssna, du betyder grymt mycket för mig gumman, och aldrig aldrig skulle jag lämna dig, inte en chans. 
Vi är så lika, jag vet exakt hur du känner, och du mig, du är som tvillingsystern jag aldrig fick. 
Du är i världsklass älskling.



Jaa.., här har ni lilla mig :)


*

Jag börjar väl med det här direkt då :)

Dag 1 - Presentera mej själv.

Dag 2 - Min första kärlek.

Dag 3 - Mina föräldrar.

Dag 4 - Det här åt jag idag.

Dag 5 - Vad är kärlek.

Dag 6 - Min dag.

Dag 7 - Min bästa vän.

Dag 8 - Ett ögonblick.

Dag 9 - Min tro.

Dag 10 - Det här hade jag på mig idag.

Dag 11 - Mina syskon.

Dag 12 - I min handväska
Dag 13 - Den här veckan.

Dag 14 - Vad hade jag på mej idag.

Dag 15 - Mina drömmar.

Dag 16 - Min första pöss.

Dag 17 - Mitt favoritminne.

Dag 18 - Min favoritfödelsedag.

Dag 19 - Detta ångrar jag.

Dag 20 - Den här månaden.

Dag 21 - Ett annat ögonblick.

Dag 22 - Det här upprör mej.

Dag 23 - Det här får mej att må bättre.

Dag 24 - Det här får mej att gråta.

Dag 25 - En första.

Dag 26 - Mina rädslor.

Dag 27 - Min favoritplats.

Dag 28 - Det här saknar jag.

Dag 29 - Mina ambitioner.

Dag 30 - Ett sista ögonblick.


meningen i livet..

Bara för jag är kkung så kan jag väl skriva lite då ;3
Vart i skolan som vanligt. Va skit. Bröt ihop på lektionen när jag lyssnade på en speciell låt..
Slutade runt halv 4, stack direkt till Latte med AmandaW & Jazze. Sen kom också Ferbror & Amandaälskling. Vi va där ett bra tag. Snackade ut massor, och det kändes väldigt bra. Att få prata ut med sina bästavänner, det finns inge bättre!
Har inte gjort mycket sen jag kom hem. Har bara suttit och tänk på en och samma person. Som jag gör varje dag.
Ingen aning om vad jag ska göra imorgon, bara sitta hemma antagligen. 

Förlåt.
- Men jag orkar inte. Jag orkar inte skratta med mina vänner. Jag orkar inte gå runt på stan hela dagarna. Jag ligger bara hemma och storbölar varenda jävla dag. För jag mår verkligen skit. Inte så som man brukar göra för en kille, det känns mer äkta. Det känns som hela mitt liv är slut. -Det är kanske de dom kallar äkta kärlek?- inte vet jag.
Men jag vet i alla fall att tiden kommer inte läka dom här såren. Det är som cuttsår som jag bara river upp hela tiden så fort dom läkt. Det bara blöder och blöder, och jag skiter i det. Jag får bara acceptera det. För det sista som lämnar människans kropp är hoppet. Så jag ska fan inte ge upp! Inte så stark som alla säger att jag är. Aldrig! Min högsta dröm, det mitt hopp är till för, är att höra dig säga "jag vill ha tillbaka dig, för jag älskar dig". Det är meningen jag är ute efter nu i livet. Inget annat! Men jag vet i alla fall att jag inte ska ta hand om mina problem nu, för det finns vänner som också mår skit. Och mina vänner, mina bästavänner, går före ALLT!
Så jag tar hand om mig senare. När jag har tid det vill säga.
Men det ska bli så skönt att flytta om 2år.. Då slipper folket mig i Nypan, dom som vill slippa mig.
Men så ni bara vet, fråga inte mig om massa skit om honom, för då bryter jag ihop..

/daniellaeloisehildingson'



'

jag har inget att skriva om, så ni för nöja er med mina fina, vackra texter jag lägger in..

jag hatar livet.

tänk om livet bara skulle vart lätt. att man skulle slippa må skit, att man skulle må bra varenda dag i hela sitt liv. men nu måste jag må dåligt varenda dag i mitt liv istället. det är skit, allt är skit. ingen fattar igentligen, dom har ingen aning. jag har förlorat för många, för att må bra. jag orkar inte gå runt och låtsas att jag mår bra. jag vill bara att just han, ska få mig att må bra igen.

bara för att!

Jag heter: Daniella
Jag vill: Dricka (y)
Jag har: Damp
Jag är rädd för: Drömmar..
Jag är inte: Dum
Jag är: Dumt kär.
Jag dricker: Dunderhoning
Jag äter: Dadlar
Jag älskar: d*nne
Jag gillar inte: Dryga fittor.

bara för att!

Jag heter: Daniella
Jag vill: Dricka (y)
Jag har: Damp
Jag är rädd för: Drömmar..
Jag är inte: Dum
Jag är: Dumt kär.
Jag dricker: Dunderhoning
Jag äter: Dadlar
Jag älskar: d*nne
Jag gillar inte: Dryga fittor.

förlåt, men jag kan bara inte sluta..

- jag skulle göra allt, verkligen allt för att leva med honom. jag klarar mig snart inte mer.
smärtan känner jag varenda jävla dag, och det gör så sjukt ont. det är inte kul att gråta mig till sömns varje dag, det är inte kul att känna den grymma saknaden, det är inte kul att inse att jag måste leva utan honom.
jag levde för honom,
han var luften jag andades,
så varför är jag kvar på jorden?


så jävla sant..

tusen gånger om.

you don't know how strong you are until being strong is the only choice you have'

det är rätt. i sånna fall är jag jävligt stark. det är de ända jag tycker om när nån frågar vad jag tycker är bäst om mig själv. jag svarar alltid: styrkan..
för jag har gått igenom smärta som ingen annan har gjort. visst, andra har upplevt exakt samma sak kanske, men ingen vet hur sårad jag är. alla tror att dom mår lika dåligt som mig, men tro mig..., det går knappt..
har ni vart nära på att ta livet av er för en kille? gråter ni er till söms varenda jävla natt? kan ni inte andas eller röra er när ni ser honom. exakt så är det för mig!
så tack alla ni som säger att ni förstår, men det gör ni inte.
jag måste leva sårad, jag har inget annat val..
om jag måste säga det tusen gånger om, så gör jag det! :
- Jag kommer älska dig tills jag dör -

'

Jag kan tyvärr inte berätta för dig hur mycket, för jag saknar dig mer än vad ord kan beskriva'

omg o:

Godmorgon!
Ah, igår gick jag från brandkärr hit till harg. Tog bara 25min, och shit va skönt det va!
Va först hos Rickard med honom, Wallebror, Fredde och Amandaälskling. Men sen drog Amanda, så jag vart själv där. Runt 9 kanske drog vi till Fredde och dunkade musik och shit. Sen skulle jag hem, och bussarna hade redan slutat gått, så jag gick.
Sminkade mig nyss, men typ ingen mascara. För jag brände bort mina ögonfransar igår på vänster öga..
- Jag stog på Rickards balkong och skulle tända en kort jävla fimp. Och jag glömde att jag hade trimmat min tändare, så jag tände och lågan flög upp och brände mig i ögat. Lite på ögonbrynet, och sen ögonfransarna. Skit lyckat..
Svider som satan!

Tar kvart i bussen till stan. Ska träffa Ebbahjärtat.
Nu ska jag återgå till musiken. Ha det bäst, puussss!
/daniellaeloisehildingson'


Ni får en gammal bild på mig och min syster när vi båda va brunetter!

Bara för att.

133 tonårsfrågor.

Fyra frågor om förhållanden:
är du singel? - aop..
tror du på kärlek vid första ögonkastet ? - ja. det hände mig.
hur många har du varit kär i? - Bara 1. -Kärlek är en stor sak. När när man är kär i någon så kan man nästan offra allt för den personen. Man tänker på den personen hela tiden, man saknar den personen hela tiden. Man älskar personen tills man dör. Så ja, bara 1 !
är du kär just nu? - mer än allt.

Tio frågor om dig själv

namn? - daniella simone eloise hildingson
när fyller du år? - 20 februari
några piercingar? - öronen, överläppen, naveln.
vad har du på dig just nu? - jeansleggins, tjockiströja
vilken årstid är bäst? - sommarn helt klart!
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - sova hur länge man vill, med nån man älskar vid sin sida.
vad tycker du mest om hos dig själv? - mitt självförtroende brukar vara kasst, men en sak är helt klart! : Styrkan!
vad är du bra på? - många saker.
vem älskar du mest på jorden - de vet alla redan.
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - aldrig! tillsammans med någon

10 frågor om dina vänner

vem vet allt om dig? - Amanda Gustafsson
vem är den roligaste av dina vänner? - Annelie Andersson
vem är mest party? - Syrran lätt!

vem är snyggast av dina vänner? - Linnéa Holmstedt
vem är den du helst har filmkväll med? - Alla!
vem av dina vänner är mest "evil"? - Michaela Björk!
hur många vänner har du? - för många :D

10 Frågor om din familj

vem står dig närmast? - syster!
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? -  nej
vem är farligast i din familj? - melinda. men om jag går igång, då jävlar!
vem ser roligast ut i din familj? - mami
vem är coolast? - jag
har ni något husdjur? - katt, mjao
mest gemensamt med? - Syster
underhållningen? - brorsorna!
sover du oftast med? - Melinda..
roligaste kvällen med familjen? - haft många, men det va ett tag sen..

10 frågor om idag
vad har du gjort? - druckit 3 koppar kaffe, skrikit som en jä*la jude, ah..
vad ska du göra nu? - lyssna på musik, dricka kaffe.
har du gjort något dåligt idag? - vaknat upp..
vad har du ätit idag? - matlåda
har du duschat idag? - ne
är du trött nu? - lite kanske
vad händer i morgon ? - sova
går du i skolan? - ja.
har du varit i skolan idag?- nopp.

Annat:

hur mår du just nu? - som vanligt.
har du piercat dig? - jaa ? öronen, läppen, navlen
är du hungrig? - nej,
vad är klockan nu just nu? - 14.32
vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - facebook, blogg.se, anneliececilia.blogg.se

Telefon/Mobil:
vem ringde dig senast? - pappa
vem ringde du senast? - jocke
vem sms:a till dig senast? - rickard
vem sms:a du till senast? -rickard

Familj:

hur länge sen var det du träffa din mamma? - sen igår.
hur länge sen var det du träffa din pappa? - några veckor tillbaka..

Övrigt:
gillar du punk? -  nej
har du sminkat dig idag? - jaop

Musik:
lyssnar du på musik just nu? - yeess
vilket är ditt favoritband/artist? - många!
vad gillar du för musik? - sånt som alla andra lyssnar på typ.


Kläder:

Har du fler än 4 linnen? - haha skoja inte, typ 10000s
Har du fler än 3 jeans? - jaop.
Har du fler än 5 tröjor? - skojar ni? garderoben är full!

Smink och hår:
använder du mascara? - yeess
använder du wax? - ibland faktiskt

använder du ögonskugga? - neaj..
använder du kajal? - ibland
använder du hårspray? - kan hända nån enstaka gång.
använder du volymspray? - nej.
använder du mousse? - händer.
använder du deodorant? - joop.
använder du skinspray? - nnoop.
använder du parfym? - yyess
använder du läppglans/läppstift? - oftast
använder du brunkräm? - foundation, ah ibland
använder du rouge? - funkar!
uppsatt hår eller hängande? - hängande
plattar/lockar du håret varje dag? - verkligen inte!
målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - hah nej! eller jo, snoorgrönt u know ;)

Kärlek:
är du kär just nu? - yess
har du kysst någon idag? - japp.
har du ett förhållande? - nej.
är du romantisk? - som fan
har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - nej. då skulle det inte va min kompis i sånna fall!
vad hette din första flickvän/pojkvän? - ingen aning. simon tror jag ^o)
Hur länge höll det? - många år.
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Som att fråga om man vill va olycklig (singel) eller lycklig (förhållande). Svar: Förhållande!

Jävla natt igår alltså! o:

Ahejssaan
Sitter hemma hos pappa. Eller sitter och sitter. Jag sitter med halva rumpan på stolen eftersom jag har skitont. Kan inte gå. Ramlade igår, kanske därför. ^o)
Kan väl berätta lite om igår:

-
Ah, dagen börjades väl med skola. Tiden gick jättefort i skolan, så det var skönt. Sen va jag på stan med massor, kommer tyvärr inte ihåg vilka. Men sen runt 5 åkte jag, Melinda och Annelie till arnö och hämtade saker till mig och Melinda. Vi tog ungefär samma buss tillbaka till stan, och sen satte oss på bussen till Annelie. När vi kom dit hade hennes mamma gjort mat, så vi käkade. Vi missade första bussen, så fick vänta nån timme på nästa. Visst, det går bussar varje halvtimme, men vi va tvungna att anpassa oss efter bussen till Svalsta också. Tog kvart i 7 bussen från Annelie, och sen Katrineholms-bussen 19.15 till Svalsta. Vi va med ganska många hemma hos Oscar. Det var typ 6-7 killar och 3 tjejer.., gulligt! Vi låg typ och myste med varenda en och skrek och höll på. Jag vart kär i Oscars lillebror. Så sjukt söt unge! Aooop, vad hände sen? Vi gick ut typ en timme före bussen gick hem. Jag gick längst fram, och sen hör jag nån precis bakom mig. Det var Markus som klev runt bakom mig och försökte gå i mina fotspår. Så jag började gå som ett jävla cepe för han inte skulle kunna göra det. Sen kommer Melinda bakom honom, så det va som ett långt jävla judetåg. Och sen kom jag på att jag skulle springa och glida fram, men ah.. Det gick ju som det gick. Jag ramlade :( På min rumpa.. Och skrapade upp handen. Där har ni förklaringen om min rumpsmärta!
Sen 01.10 gick bussen hem. Fast vi åkte upp ända till Stigtomta för att vända och sen tillbaka. Så det tog sin tid..
Sen äntligen när vi kom av bussen på bt, va klockan runt 2. Vi gick till Annelie i Högbrunn. När vi va utanför porten så skulle Annelie låsa upp. Men nyckeln gick inte in, för nån jävel hade pajat låset. Så Annelie började skrika och gråta. Så jag ringde snuten. Dom sa att jag skulle få tag i den som åger fastigheten. Men det va ju inte så jävla lätt när numret till den personen står inne i porten. Så ah, det hjälpte ju inte. Plus att hon var skit dryg o:
Så Annelie och Melinda tvingade mig att kasta snöbollar på ett grannfönster. Så jag gjorde det och en kille öppnade fönstret och Annelie skrek att låset va sönder, så han kom nerspringandes. Jag var helt slut när jag äntligen kom in. Jah käkade, tvättade bort sminket, och sen deckade dirr typ.
Rolig dag, eller ?! -

Ah, det va ju om igår.. Imorse vaknade jag av att Annelie skrek. Som vanligt dårå..
Hon hade glömt och ställt alarm, för hon hade "Öppet Hus" i skolan, så hon va tvungen att gå dit.
Hon skulle va där 10, men jag gissar på att hon va där ungefär kvart i 11. Melind följde med henne, så jag gick till bt själv. Va tvungen att vänta i en halvtimme på bussen. När jag kom hem, va min risiga brorsa hemma. Han var såklart bakis som ett svin. Han drog hem till Bettna för ett tag sen.
Ingen aning om vad jag ska göra. Ska hinna träffa Rickard, Fer & alla b-rudar. Om jag orkar..
Aja, men nu ska jag ut och lira cancerpinne på balkongen. Har börjat igen.. :/
Skriver mer senare säkert! Ha det bäst, puusss!
/daniellaeloisehildingson'



Minidata

Hellu
Just nu sitter jag i soffan med Melindas minidata i knäet. Jätte små knappar så jag kan knappt skiva..
Idag har jag inte gjort mycket.. Vart i skolan, det va väl sådär antar jag. Som vanligt helt enkelt. Förutom att jag bröt ihop på sv-lektionen. Och sen på no-lektionen disikerade vi aborrar. Skit läskigt, men jag hade kul. Cuttade ut ögonen och hjärtat. Fisken blödde inte :(, så jag klippte sönder hjärtat så det börja blööööda. Busigt ^^
Ska ut och röka nu, uppdaterar troligen senare eller imrorgon.
Ha det bäst, puuusss!
/daniella
eloise
hildingson'

the one and only'

Vet inte vad jag ska göra.
Allt jag gör är fel! 
Du va den bästa i mitt liv, den enda.
Men sen lämnade du mig, trots du lovat mig att aldrig såra mig igen.
Och jag var så dum att jag trodde dig..
Jag älskar, jag har älskat, och kommer alltid att älska dig.


Vaccinspruta!

Hejsan
Åker snart iväg och tar den andra dosen av vaccinsprutan. För på påsklovet blir det en resa till Thailand i 2 veckor. 
Guud va jag längtar!
Annars har jag inte gjort mycket idag. Skolan va sådär. Grymt jobbigt och gå runt och låtsas..
Sen taggade jag och Ebba ner på stan. Satte oss på donken och pratade och drack latte. Sen kom Melinda inrusandes och skrek att jag skulle hänga med till Arnö men henne, Oscar o Markus.
Oscar drog för en stund sen, och Markus drar väl snart.
Ska fixa lite saker nu, så bloggar väl igen nån annan gång. 
Ha det bäst sötsaker, puuusss!
/daniellaeloisehildingson'


~Världens sötaste syster, jag älskar dig

helvete..

Kan inte tro på verkligheten, det får inte vara över.
Du är den enda för mig, och allt som jag behöver.
Inget kommer nånsin bli detsamma igen,
jag längtar efter dig och jag saknar dig än.
Du var allt för mig gubben, fan vi gjorde allt ihop.
Jag trodde faktiskt att det alltid skulle va vi två.
Vi var ju gjorda för varann, och du var min bäste vän,
men bäst att skit i allt, och börja om igen.
Men hur ska det gå när bara du finns i mitt huvud,
allt jag tänker på är dig och det vi gjorde.
Vet du hur mycket skit jag tog emot för din skull?
Vet du hur många vänner jag svikit för din skull?
Kommer du ihåg, vi kunde skratta åt allt.
Mitt hjärta är öppet och alla bara strör salt.
Det gör ont, själen bara svider, när jag som vanligt
tänker tillbaks i tiden, på tiden det var du och jag,
tiden det var vi två. Du vet precis som jag att en gång
var det faktiskt så. VIll känna lycka med dig igen, och hålla
din hand igen. Kan du inte fatta, jag saknar dig verkligen.
Du såg mig, innan någon annan sett mig.
Men jag förändrades, sen dög jag inte åt dig.
Du älskade mig så som jag en gång var, det gör du inte längre
och det sårar mig idag.


Jag älskar hela dig, inte bara ditt utseende.
Din personlighet, ditt underbara leende.
Du är så underbar, snälla ge mig en chans.
Vill bara va med dig, o ingen annan stans.

Nu lever du ditt liv, och nu lever jag mitt.
Man måste ta en dag i taget, och sköta sitt.
Men jag tänker på dig varje dag, varje minut.
Jag hoppas denna saga kommer få ett lyckligt slut.
Det gör ont i mitt hjärta att vara utan dig.
Du var så jävla mycket, du är allting för mig.
Du var den jag kunde prata med när jag mådde skit.
Det är tack vare dig som jag tagit mig hit.
Alla minnen som vi skapade, har du glömt varenda en?
Jag vill bara ha tillbaks tiden med dej igen.
Vi hade ett språk, som ingen annan förstod.
När jag kolla på dig förr, så stog du och log.
Men nu när jag tittar på dig, ser du inte mig.
Du tittar förbi, som du aldrig någonsin kännt mig.
Det sårar mig, spela roll vad jag gör, du märker
inte mig, du varken ser eller hör.


Jag älskar hela dig, inte bara ditt utseende.
Din personlighet, ditt underbara leende.
Du är så underbar, snälla ge mig en chans.
Vill bara va med dig, ingen annan stans.

i love u

Here I am with all my heart
I hope you understand
I know I let you down
But I'm never gonna make
That mistake again
You brought me closer
To who I really am
Come take my hand
I want the world to see
What you mean to me

Hemma.

Godmorgon
Fick skjus av Fannys mamma till arnö. Stog utanför och plingade som in åt helvete. Sen kom Melinda ner efter några minuter och låste upp tillslut. Har kekat, sminkat mig, bytt kläder och plattat och sen lockat håret. Awsuuum.
Nu väntar vi på Mami som ska komma med comviq till syrran, och sen drar vi antagligen in till stan. 
Va jätte trött igår. Jag o Fanny typ somnade o Jörgen bara låg nere vid våra fötter och kollade teve. Jörgen vart skit rädd för mig igår. För jag "somnade" igår i typ några minuter fast hann drömma en hel dröm. Och när jag hade berättat den för Jörgen, somnade jag om i några minuter. Och när han väckte mig, igen, så hann jag drömma igen. Och drömmarna va helt cäpä! Så han vart skit rädd. 
Nu ligger jag i Melindas säng, och Melinda o Moa sitter i soffan och läser gamla dikter som Melinda skrivit för typ 3 år sen.
M, det är rätt :)

Igår va jag så jävla arg. Jag skakade i hela kroppen. Jag höll på att bryta ihop. Jag skakar fortfarande.
Och sen har jag också träningsvärk från boxningen igår. Det va skit jobbigt, men ändå grymt jävla skönt o kul.

Aja, men orkar inte skriva nått mer i detta inlägg. Puusss!
/daniellaeloisehildingson'


Jag litar på dig, så såra min inte igen. Har inte mått så dåligt som jag gjorde när du sårade mig, och kommer heller aldrig göra det. Du vet att jag älskar dig mest, och kommer göra det tills jag dör. Kommer säkert älska dig efter döden också..


@Fannys place i Stigtomta

Hejsan
Är faktiskt i Stigtomta hemma hos Fannybästavän. Jörgenbäästa är här också. Kollar på nått sjuk program.
Skriver också med massa folk. På msn, facebook och sms så det är ganska stressigt.
Fanny och jag skulle ha gått på bio idag, men det blev ingenting. Får bli nån annan dag :)
När vi kom hit med bussen stack vi hem till Jörgen. Kollade teve, data och typ sov.
Sen stack vi och keka världens godaste kebabtallrik. Sen tog en cigg, och trallade hem till Fanny.
Här har vi bara sovit, sovit, sovit, och.. kollat på teve i för sig ^o)
Fanny och jag ska kolla på porr inatt. Hon har en grymt bra porrkanal!
Aja, men ska fixa lite på designen nu om det går.
Skriver mer nån annan gång när jag har tid. Puusss!
/daniellaeloisehildingson'


Ah.. Det som jag vill ska bort NUUU !

Inga svordomar i bloggen o:

Hellu
För en liten stund sen städade jag mitt rum. Finfint. Snart ska jag keka, och sen har jag ingen aning. Lägger mig i badet tror jag. Ska tvätta håret och sen sova med flätor. Det blir så fu*king awsuuum!
Jag är på grymt bra humör, för vet ni vad?! Min älskling kommer hem imorgon. Saknar honom så grymt jä*la mycket!
Lägg märke till att jag inte skriver ut svordomar här på bloggen. VI har en regel här hemma. Varje gång min mamma eller syster hör att jag säger en svordom ska jag ner på golvet och göra 5 armhävningar, eller 10 situps. Gör alltid armhävningar, för kan inte göra situps pågrund av naveln..
Haha, mamma sa att om jag gör armhävningar varje gång jag svär så kommer jag bli bigg på bara några dagar.
Min mun är tydligen full med skit ;$ Vad tycker ni om att svära ofta? Svär mina läsare ofta också? Svara o tyck till!
Men nu ska jag städa lite i köket också. Så jag skriver väl mer när jag kommer upp ur badet senare antagligen.
Ha det bäst sålänge! Puuuuussss
/daniellaeloisehildingson'

ah.. lite "mellanmjölks" bild!

Hemmakväll.

TjenatjenaVad sysselsätter ni er med då? :)
Själv sitter man hemma och bara tar det lugnt. Ska lägga min i badet om några sekunder. Så det blir ett snabbt inlägg, för mamma ska ha datan.
Ska även plugga till matteprov imorgon. 
Skriver mer senare. Puuuussss!
/daniellaeloisehildingson'

Mobilblogg ;3

Godnatt alla söta läsare. Klockan är nu 6, och är jättetrött. Sov sött o dröm om mig (y' puusss o kram /daniellaeloisehildingson'

I göteborg ♥

Hejsan :)
Nu är jag i göteborg. Har inte haft tid att blogga för har spenderat mycket tid med kusinerna och med hunden.
Jag vill åka hem för jag saknar min älskling som in åt helvete. Vill va med honom nununu!
Men nej.. det går inte. För jag kommer hem på söndag och då åker han iväg så jag måste vänta en hel fucking vecka på honom. Tills nästa fredag :'(
Nu kollade jag precis klart på Simpsons. Nu ska jag o kusse hitta på något.
Bloggar väl senare om jag får datan, eller så bloggar jag på mobilen.
Ha det bäst, puuuusss.
/daniellaeloisehildingson'

äntliiigen ♥


o:

DISKRIMINERING PÅ HÖG NIVÅ!

Vad kallar man en blondin med två hjärnceller?
- Gravid.

Vad är fördelen med att gifta sig med en blondin?
- Man får parkera på handikappsplatser.

Vad är det för skillnad på en blondin och yttre rymden?
- I yttre rymden finns det hopp om intelligent liv.

Hur många blondinskämt finns det?
- Det är inga skämt, allt är sant.

Vad får man om man stoppar en blondins hjärna i en plastpåse?
- En airbag.

Varför finns det aldrig is i en blondins kök?
- Hon kan inte receptet.

Varför är det dyrare att få en blondins hjärna vid en hjärntransplantation?
- Den är garanterat oanvänd.


Nytt år, ny start!

Har året varit bra? Ja, det har det väl. Sommaren har varit lugnt varit bäst!

Höll du några utav dina nyårslöften? Håller aldrig löftena ;d

Tror du 2011 kommer bli lika bra? Det kommer bli bättre!

Har du förlorat någon kompis detta året? Ja, och det är jag nästan glad över.

Vad kommer du sakna från 2010? Sommaren..

Nämn en positiv sak från 2010? Blev tillsammans med världens underbaraste kille!♥

Vad spenderade du mest
pengar på? Kläder ;)

Finns det någonting du ångrar med 2010? Ja, allt bråk med vänner och familj


Lärde du dig något nytt under 2010?
Att man inte ska släppa nån man älskar så lätt.


Bästa köpet?
Ingen aning..

Blev du kär i år?
Förälskad!

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 16/12 ♥


Dog någon som stod dig nära?
Nej.. Men slutet av 2009..


Vilka länder besökte du?
Inget faktiskt . ;o


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jadåå!


Vad var din största framgång 2010?
Lära känna alla underbara människor, som nu betyder allt för mig! Och fick tillbaka min älskling.


Största misstaget?
Lita på fel människor, och att släppa honom jag älskar över hela mitt hjärta.


Har du varit sjuk eller skadat dig?
Både och..

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Både och..

Vad önskar du att du gjort mer? Spenderat tid med alla vänner, och inte bara vissa.


Vad önskar du att du gjort mindre?
Gråtit.


Hur tillbringade du julen?
I norrland, men släkt.

Favoritprogram på tv? Vampire diaries, och massa fler!

Bästa boken du läste i år? Ingen aning.

Största musikaliska upptäckten? Mig själv faktiskt.


Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Va med mina underbara vänner♥



RSS 2.0